Pur

Trikovi za kuhinju

Želite li se zabaviti, ali i biti pametni dok perete posuđe? Moguće je! Uz naše trikove i igre za pranje posuđa. Inspirirajte se i podijelite svoja nova iskustva sa svojim prijateljima i obitelji kako biste i njima olakšali svakodnevno pranje posuđa u perilici.

Nahranite Čudovište

Pretvorite prednji dio vaše perilice u smiješno životinjsko lice s pomoću ljepljive folije. Sada nahranite životinju-perilicu zajedno sa svojom djecom. Neovisno o tome je li vaša perilica postala lav, slon ili zeko, vaše su kreativne ideje neograničene. Recite djeci da životinju treba hraniti i podijelite fotografiju svojih ideja na društvenim mrežama kako biste inspirirali i druge roditelje. Download

Dijeljenje perilice za posuđe

Dijelite svoju perilicu sa susjedima i prijateljima kako biste pranje posuđa učinili još održivijim. Dok čekate da se posuđe opere, možete zajedno objedovati i još se više zbližiti. Odlično za osobe koje žive same i studente.

Strah vas je nereda? Nemojte se bojati!

Nakon što ste gotovi sa svojim trenutkom #enjoytogether, ne trebate se brinuti o prljavom posuđu.
Uz Somat, posuđe će ubrzo biti ponovno čisto!
Naše snažne formule čiste čak i najtvrdokorniju prljavštinu poput masnoće i zagorenih ostataka, tako da možete još više uživati u vremenu provedenom sa svojim najmilijima!